18 månader

Idag är Dexter 18 månader gammal. Det känns som en evighet och ändå inte särskilt länge alls. Han har varit ute dubbelt så länge som han var inne i magen. Tokigt.

Sjunger och dansar gärna, imorse låg han och trallade på ”Var är tummen” när han vaknade. Man kan inte bli annat än glad. 🙂 Andra favoriter är ”Imse vimse spindel” och allt man kan dansa till. 🙂 Älskar också att stå framför TV:n och dansa tillsammans med gänget i ”Dansa med Disney Junior”. Då står han och Nova och gungar, viftar och stuffar loss, helt underbart att se! 🙂

Pratar ännu mer, nu säger han ”lampa” tydligt, dricka och trycka är ganska lika fortfarande men man förstår oftast vad som menas beroende på situationen och vad han pekar/tittar på. Nova heter fortfarande ”Titti” (syster), och när han vill ange genitiv så lägger han på en stavelse till ordet. Än så länge bara tre som äger saker så det är ganska lätt att förstå. ”Pappappa”, ”Mammamma”, ”Tittitti” (pappas byxor, mammas skor, Novas vantar)

Drar storlek 92 i kläder nu, och på onsdag ska vi få se vad han mäter och väger. Spännande! 🙂

Älskar att åka vagn, helt fantastiskt (kommer ni ihåg hur jag kämpade med Nova?) och sover så gott så gott i mjuka åkpåsar. Lera och klegg är förstås också kul, och nu i helgen när det har regnat en del har det skrattats oändligt åt hur kul det kan vara att hoppa i vattenpölar så vattnet stänker upp på benen.

Underbare unge! Mamma och pappa (och ett helt gäng med folk till) älskar dig så oändligt mycket!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s