En ljuvlig sommarhöstig helg

Vilken härlig helg vi har haft! Lite kyliga morgnar men sol och fantastiskt väder.

För att fira husförsäljningen så plockade vi äpplena från Novas träd och förutom en smarrig äppelpaj blev det många goda mellanmålsäpplen till både barnen och oss föräldrar.

Gosedex i äppeltagen.

Nova och jag åkte på lördagen och hälsade på i min lillebrors nya lya och åt en smarrig tacolunch ihop. Gotteligott! Vi packade sedan in ett helt gäng flyttkartonger (som vi ska låna) i bilen innan vi for iväg och gick på terminens första Knatteskutt.

Och oj, vad kul hon hade! 🙂

Vi föräldrar fick sitta vid sidan och titta på, och så småningom är tanken att barnen ska vara där helt själva (men nästa gång får vi också vara med om det behövs), och jag ville inte fota av hänsyn till de andra barnen (dessutom var det väldigt ljust ute…) men en liten mobilbild tog jag ändå i smyg när de satt på mattan i en ring.

Söndersvettig och toklekt fanns det förstås ändå lite energi kvar att klättra och busa med en kompis från Knatteskuttet, och han visade henne en drake/sjöodjur som fanns en bit därifrån. Ljuvligt höstväder och gada barn, kan inte bli så mycket bättre! 🙂

Annonser

En tanke på “En ljuvlig sommarhöstig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s