Läänge

Tjugo i sju kom jag hem igår. Gick från jobbet kvart i fem. Härlig resa. Heja SL! hemifrån i exakt tretton timmar…

Det är såna dagar man bara vill ta en monsterbil och döda hela naturen och bara köra. Så man får lite familjetid. Träffa sina barn innan de somnar. Slippa slösa bort halva sin dag på att bara åka. Varför kan inte jobben finnas där man bor?

I min idealvärld kan jag promenera till jobbet på Max 20 minuter. Tänk vilken livskvalitet! Men å andra sidan är jag glad att ha ett jobb. Ett jobb jag trivs med och som är hyfsat välbetalt. Trevliga kolleger, utmanande arbetsuppgifter ibland, insikt i processer, vetskapen om att man förändrar människors liv. Förlänger. Förbättrar.

Åh, arg och frustrerad och matt var jag iallafall, men i tio minuter fick jag träffa min son innan det var sovdags. (Tio skrikande minuter, men ändå.)

Idag ska jag gå tidigt från jobbet och hämta Nova på förskolan. Sen ska vi hem till vänner och leka och äta middag. Maken ska städa det sista, för ikväll är det visning av huset igen (vågar man hoppas på att det blir den sista? Snälla?) och dessutom styrelsemöte i samfälligheten.

Andas.

Annonser

En tanke på “Läänge

  1. Åh, samma fantastiska tåg som Henrik åkte. Tesla var så hungrig att vi tjuvstartade med middagen och när Henrik väl kom hem hade vi precis ätit klart…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s